fri frakt på bestillinger over 350nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Mangler 350kr for å få fri frakt!

Firmagaver

På jakt etter spennende, varierte og smakfulle firmagaver?

Gi kollegaer og ansatte en liten påskjønnelse for vel utført arbeid. Vi har smakfulle gaver som blir verdsatt – uansett sesong.
Vi setter sammen spesialkombinasjoner av sjokolade, krydder, kaffe og te i gaveposer og cellofanposer, alt etter hva du ønsker. Vårt kontor og produksjonslokale er i Kristiansand og vi sender til hele landet.
Du kan enkelt betale med bedriftsfaktura i kassa når du velger Klarna i Handlekurven her på www.cemo.no. Våre produkter kommer fra hele verden og blir nøye kvalitetskontrollert for å gi den optimale smaksopplevelse. Vår visjon er å være en av Norges ledende leverandører av gode opplevelser.
Som firmagaveleverandør er vi et populært alternativ i en jungel av forskjellige produkter. Våre produkter faller ofte i smak da man slipper å tenker på kjønn, alder, størrelse og religion. En gave fra sjefen bestående av gourmetprodukter deles gjerne med de nærmeste og gode venner.
Har du spesifikke ønsker ikke nøl med å ta kontakt på post@cemo.no


Spørsmål og svar

ER DET MULIG Å SENDE HJEM TIL MINE ANSATTE?
Svar: Ja det går fint. Vi kan sende hjem til alle dine ansatte, uansett antall i din bedrift. Vi trenger litt mer informasjon, ta kontakt på post@cemo.no

ER DET MULIG Å BESTILLE GAVER TIL ANSATTE?
Svar:  Ja det går fint. Du kan enten betale via nettbutikken eller vi kan ordne faktura for deg. Ta kontakt på post@cemo.no

HVORDAN ER MULIGHETENE FOR LOGOMERKING AV DERES PRODUKTER?
Svar: Dette har vi naturligvis muligheter til å løse. Minimumsantall er da 300 stk. Det er bare å ta kontakt på post@cemo.no

ER DET MULIGHETER FOR Å LAGE PRIVATE LABEL PÅ PRODUKTER?
Svar: Ja, det er bare å ta kontakt på post@cemo.no

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.