fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt
Fårikål

Fårikål på 45 minutter

Smakfull fårikål på 45 minutter med nydelig tilbehør

Ingredienser

Poteter
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann

Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt

Ingredienser

Poteter
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann

Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt

Framgangsmåte


Torsdag 30. oktober er det fårikålens dag. Slik lager du smakfull og mør fårikål på bare 45 minutter.

  1. Salt vannet til potetene så mye at vannet er “mettet”.
  2. Skjær kål og legg lag i lag med kjøttet  i trykkokeren, Start med kålen
  3. Fyll på vann til “max” i trykkokeren.
  4. Sett trykkokeren på 2. Nå vil det ta 45 minutter til kjøttet er mørt.
  5. Kutt gulrøtter på langs, legg på grillen. ca 7-8 minutter. Spray på olivenolje og dryss over sort flaksalt.

Vips så har du en nydelig fårikål på 45 minutter klar til å spises alene eller med andre.

Dette trenger du
    Populære oppskrifter
    Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.