Fårikål på 45 minutter

Bruk 10 minutter på å lage, og vent 35 minutter ved å bruke trykkoker. Slik gjør du det.

Torsdag 30. oktober er det fårikålens dag. Slik lager du smakfull og mør fårikål på bare 35 minutter.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

Bruk 5 minutter på å kutte kål, og kok fårikål i 35 minutter ved å bruke trykkoker. Slik gjør du det.Torsdag 30. oktober er det fårikålens dag. Slik lager du smakfull og mør fårikål på bare 35 minutter.

INGREDIENSER

Alternativt tilbehør

FREMGANGSMÅTE

  1. Salt vannet til potetene så mye at vannet er “mettet”.
  2. Skjær kål og legg lag i lag med kjøttet  i trykkokeren, Start med kålen
  3. Fyll på vann til “max” i trykkokeren.
  4. Sett trykkokeren på 2. Nå vil det ta 35 minutter til kjøttet er mørt.
  5. Kutt gulrøtter på langs, legg på grillen. ca 7-8 minutter. Spray på olivenolje og dryss over sort flaksalt.