fri frakt på bestillinger over 350nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 350 igjen til fri frakt

Cemo Professional

Kaffeavtale til bedrift

Er du på utkikk etter  bærekraftig kvalitetskaffe til jobben?

Vi tilbyr kaffe av høy kvalitet, både som bønner og filtermalt – alt til en gunstig pris. Vi har kaffe til små og store bedrifter, ulike kvaliteter, og ulike priser.  Du bestiller selv når det begynner å bli tomt, det er ingen binding.

Ta kontakt på post@cemo.no eller ring oss på telefon 38 16 66 20 for mer informasjon.

Rettferdig kaffehandel

I CEMO kjøper vi våre kaffebønner direkte fra bønder og kooperativer, og får dem levert direkte til vårt brenneri i Kristiansand. Ved å hoppe bukk over de tradisjonelle eksportør- og importør-leddene kan vi være sikre på at vi betaler bonden det han skal ha. Det sikrer anstendige levekår for arbeiderne, og rom for å videreutvikle produksjonen. Slikt blir det god kaffe av.

Få nybrent kvalitetskaffe levert rett fra CEMOs kaffebrenneri til din arbeidsplass. Nyt den i trygg forvissning om  at kaffebonden har fått anstendig betalt.

Hvert år reiser vår kaffeekspert Steinar Svenning fra vår fabrikk på Mjåvann til Brasil, Kenya, Guatemala og Honduras for å besøke våre gode og viktige samarbeidspartnere. En av dem er kaffebonden Mauricio Rosales i Guatemala.

Steinar knytter bånd, tester ulike kaffekvaliteter og ikke minst ser at produksjonen foregår på riktig måte. For oss i Cemo er det viktig å vite at vi bidrar til å bedre levekårene for kaffebøndene og arbeiderne vi handler med.

Vi har lovet en rettferdig og bærekraftig handel, slik at bonden kan videreutvikle sine produkter. Hos kaffeprodusentene vil vi bidra med kompetanse og utstyr for å kunne videreutvikle deres produksjon. Vi ønsker å få flere bønder til å satse på kvalitetskaffe som gir de stabile inntekter i mange år fremover. Derfor ønsker vi å handle direkte med produsenter, der vi kan være med å påvirke de lokale forholdene 


«Bærekraftig utvikling handler om å ta vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners mulighet til å dekke sine»


Kaffe og kaffeutstyr til kantina

God kaffe på jobb er viktig for arbeidsmiljøet. Få nybrent kvalitetskaffe rett fra vårt kaffebrenneri til din arbeidsplass! 

FERSKBRENT KAFFE 

Vi brenner kaffe hver dag i vårt topp moderne kaffebrenneri,  for å sikre at du til enhver tid får den beste kvaliteten på kaffe. 

Når kaffebønnene er vel fremme i Kristiansand foredler våre ansatte kaffen med den største respekt i vårt kaffebrenneri. Vi leverer både filtermalt kaffe og hele bønner i forskjellige emballasjestørrelser.  Hele bønner som kvernes rett før trakting, er å anbefale for å beholde mest mulig smak og aroma.


Andre produkter

Gjennom Cemo Professional får du også tilgang til en rekke andre kvalitetsprodukter til din bedrift. Te og krydder har vi et stort utvalg av. Ikke nøl med å sende en forespørsel.

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.